Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezdőlap

2015.01.27

Sziasztok!

Hát igen, meghökkentő történetek! 
Az életem eddigi során, találkoztam jó pár emberrel. És az a benyomásom, hogy szinte mindenki szereti a rejtélyes, meghökkentő, ijesztő dolgokat.
Ezért hoztam létre ezt az oldalt, hogy még több történetet ismertessek meg veletek.
Én részemről nagyon sokat olvastam, kutatgattam, kérdeztem a szomszédokat, ismerősöket, barátokat és meglepődtem, de nagyon sok cikket, bejegyzést találtam szellem, halálesetek témában. A megkérdezett emberek között sem volt olyan, aki azt mondta volna, hogy ő még nem találkozott a közvetlen közelében valami természetfelettivel.
Nekem is volt részem ilyesmiben, pedig még nagyon fiatal vagyok.
Lesznek történetek a családom tagjaitól is. Például a két öcsém még csak most 5 évesek és ez az eset 2 éve volt. Azt kezdték el mesélni nekem, hogy a nappalinkban, pont a kanapénk előtt, a szőnyeg alatt ( padlószőnyeg van, nem parketta) van egy csapóajtó, ami levezet a pincébe ( nekünk nincs pincénk). Oda csak ők tudnak lemenni, mert nekik van kulcsuk hozzá, de megígérték hogy majd engem is levisznek oda egyszer. Azt mondták, hogy ott lent sok-sok állat van. Mindenféle: elefánt, zsiráf, kutya, macska, egér, oroszlán... Minden állatból egy pár. Komolyan mintha a Bibliából szedték volna, mert Isten bezárta őket oda, hogy valami nagy bajtól megvédje őket. De ezt a történetet azóta ők is elfelejtették, úgyhogy biztos kitaláció, de az is lehet, hogy igaz, ami kicsit elképzelhetetlen...
Ilyen történeteim vannak még a család többi tagjától is, de a legtöbb az öcséimtől származik, hiszen ők elvileg látják még a szellemeket. Mint minden gyermek 9-10 éves koráig, de van akinek megmarad ez a képessége...

Egy kicsit magamról is szólnék:
Először is a természetfeletti "erővel" kapcsolatban. Én az egyik osztálytársammal elkezdtem nézni a vámpírnaplók című sorozatot a neten. Mint később kiderült, van belőle könyv sorozat is. Hát azt is elkezdtem olvasni, de a kettő teljesen más, mégis mindkettő nagyon szuper sorozat! (Csak ajánlani tudom, azoknak akik szeretik a veszélyt, a szenvedélyt, a szerelmet, és a nagyon helyes, de ördögi színészeket...) Igazából ebből azt szerettem volna kihozni, hogy én azóta hiszek a vámpírokban és a vérfarkasokban, hogy ezt nézem és olvasom. Lehet, hogy valaki most nem normálisnak tart majd. Ez van! Én minden természetfelettiben, furcsában, ijesztőben hiszek, kivéve ami tényleg elképzelhetetlen.
Hát úgy igazából ennyit szerettem volna magamról.
Aki szeretne kérdezni rólam, a történetekről, az írjon kommentet vagy küldjön e-mailt: pk.kitti84@gmail.com

 

 

Üdv: Az író: Dia

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.